ontdekfavorietefilms filmbiebnlDe Bibliotheek Vlaardingen heeft een collectie verfilmde boeken op dvd. Wilt u andere films of series lenen, dan biedt filmbieb.nl van Muziekweb uitkomst!

Bibliotheekleden kunnen via filmbieb.nl lenen uit een grote collectie films en series.

De trailers kunnen worden bekeken en wordt er achtergrondinformatie over de beschikbare films en series gegeven.

Cultureel erfgoed
Het aanbod is mede tot stand gekomen dankzij schenkingen van Nederlandse bibliotheken en particulieren.

Met Filmbieb wil Muziekweb dit vaak zo belangrijke Nederlandse culturele erfgoed behouden. Ook bibliotheken met nog slechts een beperkte collectie op locatie kunnen zo blijvende toegang en beschikbaarheid bieden tot onder andere Nederlandse films, series, documentaires en boekverfilmingen.

Tip: zoek de titel eerst in onze eigen catalogus. Is de gewenste titel niet beschikbaar dan verder bij filmbieb.nl

Tarieven

Een film elders lenen kost € 2,- per titel en de uitleentermijn is 1 week. Zie onze tarievenoverzicht (PDF)