Aanvragen

Aanvragen is vanaf heden gewijzigd. Op deze pagina een korte uitleg over de nieuwe werkwijze.

Stap 1. Zoek de titel
Zoek eerst in de catalogus van de Bibliotheek Vlaardingen. Is het materiaal dat je zoekt daar niet beschikbaar? Klik in de catalogus links in het menu op 'in heel Nederland'.

aanvragen schermafbeeldingStap 2. Gevonden? Dan kun je reserveren
Heb je de titel gevonden die je zocht? Kies deze titel en klik op de knop 'Aanvragen'. Login met je gegevens, kies de gewenste ophaalvestiging en klik op 'Bevestigen'.

3. Kosten
De kosten voor het aanvragen, transporteren en lenen is € 1,- per boek. De uitleentermijn is drie weken.
Je kan de materialen niet verlengen.
Zodra de aanvraag via internet gedaan is en de titel niet uitgeleend is, duurt het ongeveer een week, voor het materiaal in de bibliotheek is.

Geen aanvraagknop bij de titel?
Niet gevonden wat je zoekt?  Vraag het onze medewerkers of neem dan met ons contact op.

Mijn Muziekweb
Voor het aanvragen van muziekcd's en muziekdvd's kunt u nog altijd gebruik maken van Mijn Muziekweb. Lees verder