natvoorleesdagen botjebij botley

Kom luisteren naar het Prentenboek van het Jaar: ‘Een huis voor Harry’. Na het voorlezen gaan we kennismaken met Botje Bij en Botje Botley.

Botje Bij en Botje Botley zijn dol op verhalen en wil niets liever dan op zoek gaan naar Harry, Vera en alle andere dierenvriendjes.

Kunnen jullie Botje Bij en Botje Botley programmeren en op weg sturen door het verhaal?

Over een 'Huis voor Harry'

Harry is een dikke kater met een klein hartje. Hij gaat liever niet naar buiten, want binnen is het veiliger. Tot Vera hem vraagt om tikkertje te spelen. Dat wil hij wel. Maar hij raakt haar kwijt. Hij weet niet meer waar hij is. Hoe vindt hij de weg terug naar huis?

natvoorleesdagen botjebij botley kleinBotje Bij & Botje Botley

Botje Bij en Botje Botley kunnen helemaal niets zonder de programmeerhulp van de kinderen!

We gaan programmeren op:

• Vrijdagmiddag 1 februari van 16.00-17.15 uur.
    Centrale bibliotheek, Waalstraat 100
  • Vrijdagmiddag 8 februari van 16.00-17.15
    Bibliotheek Holy, Koninginnelaan 773.

Toegang is gratis maar wel graag aanmelden:

Lees meer over de Nationale Voorleesdagen in de bibliotheek.