techniekdag portret

Alles over techniek, programmeren en voedseltechnologie op de Techniekdag in de bieb voor jeugd/jongeren van 9-15 jaar.

De technische branche verbreedt door digitalisering en robotisering. De Techniekdag in de bibliotheek op zaterdag 10 november haakt daar op in. Kom kijken en ervaar: Techniek is niet saai of moeilijk! Toegang is gratis.

Techniekdag 10 november in de bieb

Maak kennis met (voedsel)technische beroepen- en opleidingen
De gehele dag is er van alles te doen en (digitaal) te beleven, voor elk wat wils.
Van Augmented Reality tot robotica en van bibberbotjes maken tot natuurkundige proefjes doen. Een boek of gebruikte dingen nieuw maken, spelen met elektronica of lekker naar de Foodbios gaan.

De techniekshops en demonstraties worden gegeven door docenten van diverse scholen en organisaties.

Datum, locatie en tijd

• Zaterdag 10 november, centrale bibliotheek, Waalstraat 100, Vlaardingen
  • Van 10.30-15.00 uur
  • Toegang is gratis

Download het Programma Techniekdag in de bibliotheek voor informatie over alle activiteiten en de tijden.

Meld je aan voor een workshop

In verband met de beschikbare plaatsen is vooraf aanmelden nodig voor de:

• workshops van de Food Innovation Academy
    (11.00 - 12.00 uur | 13.00 - 14.00 uur)
  • workshops Stofverwerking
    (11.30 - 13.00 uur | 13.30 - 15.00 uur)
  •  workshops creëer je AR wereld met de app HP-reveal
    (11.00 - 12.00 uur | 13.00 - 14.00 uur)
  • workshops Druktechniek
    (11.30 - 13.00 uur | 13.30 - 15.00 uur)

Aanmelding:

• Via ons contactformulier
  •  Bij de klantenservice in de bibliotheek
  •  Telefonisch: 010-4343222

Waarom deze Techniekdag
De technische sector biedt volop kansen en mogelijkheden op een goedbetaalde baan. De Techniekdag biedt een mooie gelegenheid om met deze veelzijdige bedrijfstak kennis te maken.

Voor wie is deze Techniekdag
Deze dag is vooral leuk voor jeugd/jongeren van 9-15 jaar. De toegang is gratis.

Voor de overige doorlopende activiteiten is geen aanmelding nodig.

De bibliotheek organiseert deze dag in samenwerking met de gemeente Vlaardingen, Technetkring NWN, College Vos, Lentiz Geuzencollege, Lentiz Groen van Prinstererlyceum, Lentiz Life College VMBO/MBO, Food Innovation Academy, DCMR Milieudienst Rijnmond.