spannendeboekenweken2018 hoofdHeerlijk ontspannen met spannende boeken. De bibliotheek heeft er veel in huis.

Dit jaar zetten we de schijnwerper op de psychologische thriller.

Een psychologische thriller legt niet zozeer de nadruk op de spannende plot, maar op het karakter van de personages en hoe de misdadiger ertoe kwam om de misdaad te begaan.

Hier tonen we een kleine selectie, in de bibliotheek vindt u een uitgebreide presentatie

Aan u de keuze:

collinbeeld Spannende Boeken Weken 2018Kleine zwarte leugens / S.J. Bolton
Aan de hand van de verhalen van drie hoofdpersonen wordt langzaam duidelijk wat er precies is gebeurd met de vermissing van een jongetje op de Falklandeilanden.

De nieuwe collega: nieuwe baas / Tammy Cohen
De komst van een nieuwe manager heeft dramatische gevolgen voor de harmonieuze sfeer op een minder goed presterende afdeling van een Londens wervingsbureau.

Een makkelijk kind / Mireille Geus
Als twee Amsterdamse studentes in de Belgische Ardennen op een villa en een kind passen, verdwijnt de dag na hun aankomst het kind.

Goed of slecht / Ali Land
De 15-jarige dochter van een seriemoordenares wordt ondergebracht bij een pleeggezin in Londen. Langzaam wordt duidelijk wat ze heeft meegemaakt.

Niemandsland / Samuel Parker
Een echtpaar dat een relatiecrisis doormaakt, strandt in de Mojavewoestijn, waar ze de dood in de ogen kijken en samen met hun redder, een kluizenaar, proberen te ontkomen aan het kwaad.

Uit de e-bookcollectie: Aan open zeeAtte Jongstra

Spannende Boeken Weken 2018 logoSpannende Boekenweken 2018

Van woensdag 6 t/m 24 juni vinden de Spannende Boeken Weken 2018 plaats. Ook dit jaar staan de Spannende Boeken Weken in het teken van vakantielezen: lekker ontspannen met een stapeltje spanning. Gemiddeld nemen we zo’n zes boeken mee op reis.
Spanning is het meest gelezen genre.

De bieb helpt daarbij een handje door de collectie detectives en thrillers onder de aandacht te brengen.

Tijdens De Spannende Boekenweek geeft de boekhandel het geschenkboek van Boris Dittrich getiteld 'Barst' cadeau aan haar klanten bij besteding van minimaal € 12,50 aan Nederlandstalige boeken. Zie ook www.spannendeboekenweken.nl