Vakantiebieb logo Op vakantie? Daar horen boeken bij! Voor elke Vlaardinger, bibliotheeklid of niet, heeft de bibliotheek een zomers zomercadeau. En het is gratis.

Lekker makkelijk boeken meenemen op vakantie.

Gewoon te lezen op een tablet of smartphone.

De VakantieBieb is open van 1 juli tot en met 31 augustus. Veel leesplezier!

vakantiebieb beeld

De vakantie wordt nog leuker met de VakantieBieb. In de app zijn meer dan 60 e-books beschikbaar voor jong en oud. Ook als je geen lid bent van de Bibliotheek.

De boeken zijn gewoon te lezen op een tablet of smartphone. Dat scheelt dus weer boeken sjouwen. Ga naar Google Play of de App Store en download de app!

Kinderen tussen de 6 en 12 jaar oud maken kans op een iPad mini. Lees meer over de actie en spelvoorwaarden op VakantieBieb.

Lezen zonder internet

De VakantieBieb app is gratis te downloaden op een tablet of smartphone via de App Store of Google Play Store. Maak een keuze uit de titels; deze e-books komen op de boekenplank in de app te staan. Na het downloaden is voor het lezen van de e-books geen internetverbinding meer nodig. Ideaal dus voor vakantie.

VakantieBieb voor de jeugd: lezen in de vakantie is leuk en slim

In de VakantieBieb staan flink wat e-books voor kinderen en jongeren. Zo kunnen ze lekker doorlezen in de vakantie. Lezen is leuk en de leesvaardigheid (en AVI-niveau) blijft erdoor op peil.

Ga naar VakantieBieb en/of bekijk eerst de Veelgestelde vragen