rekenmachine Op maandag 1, dinsdag 2, donderdag 4 en vrijdag 5 april 2019 organiseert de afdeling Sociaal Raadslieden van Minters speciale invuldagen belastingaangifte 2018.

Tijdens deze dagen helpen speciaal opgeleide vrijwilligers mensen met een laag inkomen bij het invullen van hun belastingaangifte over 2018.

 

Logo MintersWat betekent de invulhulp
Het invullen van het belastingformulier is voor een aantal mensen een jaarlijks terugkerend struikelblok. Door een goede aangifte kan blijken dat men recht heeft op teruggave van een deel van de gemaakte kosten. Anderzijds kan een correcte belastingaangifte voorkomen dat iemand later opeens een naheffing krijgt.


Voor wie is de invulhulp bedoeld
De invulhulp is uitsluitend bedoeld inwoners van Vlaardingen en Maassluis met een jaarinkomen tot
€ 30.000 (alleenstaanden) of € 40.000 (gezinnen) en die daarnaast geen inkomsten in box 3 hebben (spaargeld boven de vermogensvrijstelling of beleggingen).


Meer informatie en aanmelding
Wilt u van de gratis Invulhulp gebruikmaken? Aanmelden kan vanaf 1 maart. Neemt u dan contact op met de receptie van de afdeling Sociaal Raadslieden.
Er zal worden gevraagd naar uw naam, geboortedatum, adresgegevens en email.
Minters stuurt u vervolgens een bericht met een bevestiging van de afspraak.
Voor inwoners van Vlaardingen wordt een afspraak ingepland op de locatie van Minters: Burgemeester van Lierplein 51 in Vlaardingen. Het bieden van aangifte hulp na afspraak is slechts een eenmalige actie. U kunt zich ook aanmelden via de website van Minters: www.minters.nl  


DigiD nodig
Voor het doen van aangifte inkomstenbelasting moet u beschikken over een DigiD code. Heeft u geen DigiD code? Vraag deze dan tijdig aan (www.digid.nl).
Lukt het aanvragen van een DigiD u niet zelf, neem dan voor extra ondersteuning direct contact met Minters op.


Contactinformatie Minters:

  • Telefoon receptie Sociaal Raadslieden van Minters:
    (010) 435 10 22 op werkdagen van 9.00 tot 16.30 uur
  • Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Internet: www.minters.nl

 

Logo DigisterkerCursus Digisterker van de Bibliotheek
De cursus Digisterker leert u omgaan met het e-loket van de overheid en bestaat uit 4 dagdelen. Het is gratis maar aanmelding is verplicht. 

Lees meer over de cursus Digisterker.

 

Zoeken

Openingstijden

Volg ons: