haakworkshop Zijn de lossen, vasten en stokjes voor u geen probleem meer?

En bent u op zoek naar uitbreiding van uw haaktechnieken?

Dan is deze haakworkshop van Tamara Kokken iets voor u.

U maakt kennis met nieuwe steken en technieken, deze gaan we oefenen en verwerken in een leuk woonproject.

Daarnaast is er ruimte voor vragen. Wie weet loopt u vast in een haakpatroon of heeft u een Engelstalig patroon in handen waarmee u niet verder komt. Neem het mee en dan gaan we er samen mee aan de slag.

Vereiste voor deze workshop is dat u de basissteken goed moet beheersen.

De groep bestaat uit minimaal 4 en maximaal 8 personen zodat er voldoende persoonlijke aandacht is.

Ontdek ook de grote collectie haakboeken van de bibliotheek en doe inspiratie op.

Waar en wanneer

Centrale bibliotheek, Waalstraat 100.
Op donderdag 8 en 15 maart van 10.30-13.00 uur.

Kosten:

€ 35,00 voor bibliotheekleden/vrijwilligers; € 40,00 voor niet leden.
Inbegrepen: haaknaaldenset, katoengaren. mapje met informatie en patronen, koffie/thee.

Aanmelden:

bij de klantenservice in de bibliotheek of via ons contactformulier.

Over Tamara Kokken

De workshop wordt gegeven door Tamara Kokken. Naast haar baan bij UN1EK onderwijs & opvang besteedt zij elk vrij uurtje aan haken. 'Als creatieveling op het gebied van scrapbooking, sieraden maken, meubeltjes opknappen en nog veel meer, ontdekte ik in 2014 het haken. Ik leerde het mezelf door te kijken naar YouTube filmpjes en heel veel oefenen. Je kunt wel zeggen dat ik verslaafd ben aan de haaknaald. Door het hele huis liggen bolletjes wol en kleurrijke creaties.

Na een drukke werkdag maak ik mijn hoofd leeg door de haaknaald te pakken en verder te gaan met mijn project: een kraamcadeautje, een kledingstuk of leuke woondecoraties. Het werkt echt ontspannend. Graag deel ik mijn passie!'