cursussen de online bibliotheek logo Bibliotheekleden kunnen een jaar lang gratis twee online cursussen volgen. 

Onze leden kunnen kiezen uit verschillende cursussen in diverse categorieën.

Daarnaast krijgt iedere cursist elke maand een korte cursus cadeau. 

 

 

cursusvdmaandBibliotheeklidmaatschap meer waard door gratis online cursussen

Een jaar lang gratis twee online cursussen volgen om bijvoorbeeld een nieuwe hobby te ontdekken of een vreemde taal te leren. Om wegwijs te worden in een computerprogramma of meer te weten over gezondheid en opvoeding. Als bonus krijgt iedere cursist elke maand een korte cursus cadeau.

 

Hoe werkt het?

Er zijn in totaal 40 cursussen in de categorieën Vrije tijd, Persoonlijke ontwikkeling, Computer en nieuwe media en Gezondheid en opvoeding en Talen. Met een geldig bibliotheeklidmaatschap zijn er twee cursussen te kiezen. De cursus is te volgen in eigen tempo en tijd. Het enige wat nodig is, is een internetverbinding.

 

Nieuwsgierig? Neem een kijkje op de website www.onlinebibliotheek.nl/cursussen.html

Zie ook de informatiepagina Hulp bij cursussen.

 

Aanmelden

Er zijn twee manieren: 

  • Manier 1: met uw pasnummer
    Vul uw pasnummer in (staat net boven of net onder de scancode op uw pas) en uw wachtwoord/pincode waarmee u de boeken van de Bibliotheek Vlaardingen online verlengt. 
  • Manier 2: met uw e-book (web)account
    Gebruik uw e-book (web)account. Dit account bestaat uit uw e-mailadres en een zelf gekozen wachtwoord dat u destijds hebt ingevoerd bij het aanmaken van uw e-book (web)account.

 

Online cursussen van De Bibliotheek

 

Waarom cursussen van de Bibliotheek?

Met het aanbieden van online cursussen wil de Bibliotheek een bijdrage leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen. De Bibliotheek stelt zich ten doel dat iedereen volwaardig en zelfstandig aan de samenleving kan deelnemen. Daarnaast wil de Bibliotheek een (online) plaats bieden voor een ieder die wil ontspannen en die een moment van rust zoekt om informatie in wat voor vorm dan ook tot zich te nemen.

 

 

Zoeken

Openingstijden

Volg ons: