Kinderen en volwassenen zijn van harte welkom om een potje te schaken.

Schaken is een leuke creatieve denksport en het maakt je slim.

Woensdag 19 juni was de laatste schaakmiddag van het seizoen. Maar vanaf september is er weer volop schaakactie!

Schaken maakt slimschaken

Schaken is een leuke, creatieve denksport. Je hoeft niet slim te zijn om te kunnen schaken, schaken maakt je slim! Je leert strategisch denken, vooruit denken en rekening houden met allerlei verschillende mogelijkheden. In de bibliotheek staan schaakborden klaar om zelf een potje te spelen.

Schaakclub Holy

Ook als je het nog niet kunt en graag wilt leren, ben je van harte welkom. Leden van de Schaakclub Holy zullen je stap-voor-stap leren schaken.

Kom langs
We doen in deze tijd al zoveel online spelletjes, daarom is offline schaken met een echte tegenstander veel (ont)spannender! Voor deze middagen hoef je je niet aan te melden en meedoen is gratis.

Waar en wanneer:

• Woensdagmiddag: 11 + 25 september | 9 + 23 oktober | 6 + 20 november | 4 + 18 december
  • Locatie: Centrale bibliotheek, Waalstraat 100
  • Tijd: 15.00-17.00 uur