boekenweek2019 logoDe Boekenweek 2019 (23 maart t/m 31 maart) is een ode aan de moeder en de vrouw. 

De titel van het beroemde gedicht van Martinus Nijhoff: 'De moeder de vrouw' is dit jaar inspiratiebron voor het thema van dit jaar. 

 

 

Het brede thema biedt ruimte voor veel diversiteit aan invulling. Geen wonder dat het thema gekozen is voor de Boekenweek!

 

 

Lezing in de bibliotheek

De bibliotheek haakt in op het thema van de Boekenweek door in de bibliotheekvestigingen media rondom dit thema te presenteren. Bovendien verzorgt Willy Atema op dinsdagavond 2 april een lezing over Rembrandt & Saskia: Liefde in de Gouden Eeuw. Lees verder 

 

boekenweek2019 magazinevorm2Gratis reizen met het Boekenweekgeschenk

Het bij de boekhandel te ontvangen Boekenweekgeschenk is van Jan Siebelink getiteld 'Jas van belofte'. Tijdens de Boekenweek ontvangen de klanten het gratis in de boekwinkel bij besteding van € 12,50 aan boeken. Op zondag 31 maart, de laatste dag van de Boekenweek, kunnen de lezers er gratis mee reizen. 

 

Boekenweekmagazine

Het Boekenweekmagazine met veel leestips en achtergrondartikelen is gratis verkrijgbaar in de bibliotheek zolang de voorraad strekt.

 

Boekenweekessay

Het Boekenweekessay getiteld 'Mijn moeders strijd', geschreven door Murat Isik is tijdens de Boekenweek voor € 3,75 verkrijgbaar in de boekwinkel.

 

De Boekenweek is een initiatief van het CPNB (Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek) waarin uitgevers, boekhandelaren en bibliotheken samenwerken om het lezen te stimuleren.

 

Zie ook:

 

Zoeken

Openingstijden

Volg ons: