Lekker zomers lezen met de VakantieBieb

Lekker lezen tijdens je vakantie? Download dan nu de gratis VakantieBieb-app en lees meer dan 50 e-books de hele zomer lang!

De VakantieBieb is voor jeugd en jongeren al geopend.

Aanvraagservice tot medio juni niet beschikbaar

Helaas werkt de Aanvraagservice tot medio juni niet.

Het is daardoor niet mogelijk om boeken bij andere bibliotheken aan te vragen.
Dit duurt waarschijnlijk tot ongeveer eind juni.

Het blijft wel mogelijk muziekcd's/dvd's aan te vragen via Muziekweb. Onze excuses voor het ongemak.

Leer programmeren met Scratch (9+)

Scratch leert je op een speelse manier programmeren en is bedoeld voor kinderen van 9 jaar en ouder.

De workshop is vrijdag 5 juli in de Bibliotheek Holy, Koninginnelaan 773.

Toegang is gratis maar wel graag aanmelden in verband met de beschikbare plaatsen.

VakantieLuisteren met LuisterBieb

De bibliotheken zetten luisterboeken extra in de etalage. En dat niet zonder reden. Veel mensen hebben het gemak ontdekt van luisterboeken tijdens de vakantie.

De LuisterBieb-app van de Bibliotheek is voor iedereen gratis beschikbaar in de Apple- en de Google Playstore. Een app waarmee je offline luisterboeken kunt beluisteren.

Laat het VakantieLuisteren maar beginnen!

Schaakmiddagen voor jong en oud

Kinderen en volwassenen zijn van harte welkom om een potje te schaken.

Schaken is een leuke creatieve denksport en het maakt je slim.

Woensdag 19 juni was de laatste schaakmiddag van het seizoen. Maar vanaf september is er weer volop schaakactie!