Wij hebben groot nieuws

Bibliotheken van Vlaardingen, Maassluis en Midden-Delfland gaan verder als Bibliotheek de Plataan!

Er is een nieuwe website én er zijn leuke acties.

Schaakmiddagen voor jong en oud

Kinderen en volwassenen zijn van harte welkom om een potje te schaken. Schaken is een leuke creatieve denksport en het maakt je slim.

Woensdag 9 + 23 oktober is er weer een schaakmiddag!

Kidsvoorleesclub 2019

Voorlezen maakt alles leuker en helemaal in de Kidsvoorleesclub. En die is op woensdagmiddag 9 oktober.

De Kidsvoorleesclub is voor kinderen van 3 tot 7 jaar. We lezen voor en praten met de kinderen over het boek, we zingen en knutselen. Elke keer is het weer een verrassende middag.

Ouders of begeleiders kunnen gewoon bij de Kidsvoorleesclub aanwezig zijn.

Digitaal café

Heb je vragen over je mobiel, laptop, tablet of e-reader? Lijkt het je leuk om met anderen interessante apps te ontdekken? Of ben je er handig in en wil je kennis delen? Kom dan naar het Digitaal café. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

Goed nieuws

Goed nieuws!  De centrale bibliotheek, Waalstraat 100, is op dinsdag, woensdag en donderdag eerder open, namelijk vanaf 9.00 uur!