Foto leners in de bibliotheek. Fotograaf Arie Gog.Wilt u de materialen lenen (bijvoorbeeld boeken, tijdschriften, cd's en dvd's) dan moet u lid zijn van de bibliotheek. Voor verschillende leeftijdsgroepen zijn er verschillende abonnementen. Inschrijving als lid is slechts mogelijk op vertoon van een geldig legitimatiebewijs. Als legitimatiebewijs wordt geaccepteerd: paspoort, Nederlandse  identiteitskaart,  rijbewijs, OV-studentenkaart of toeristenkaart.

 

De bibliotheek heeft verschillende abonnementsvormen & mogelijkheden. Op de tarievenpagina is het volledige overzicht. Het abonnementsgeld voor het eerste jaar dient bij aanmelding betaald te worden.

Minderjarigen kunnen alleen met schriftelijke toestemming van ouders c.q. wettelijke vertegenwoordigers ingeschreven worden.

 

Online lid worden

Volg de procedure voor online lid worden.

 

E-books 

E-books lenen: literaire romans of thrillers, kinderboeken, non-fictie of poëzie, bibliotheekleden kunnen kiezen uit duizenden e-books. Lees meer over e-books voor bibliotheekleden.


Aanvraagservice
Aanvraagservice: hebben we de door uw gezochte titel niet in bezit? Dat is geen probleem.

Met  'Aanvragen' kunnen bibliotheekleden via internet de collecties van de Nederlandse openbare bibliotheken raadplegen en de titels van huis uit aanvragen. Meer over 'Aanvragen'.

 

Opzeggen abonnement

Uitschrijven kan schriftelijk, telefonisch (zie onze contactgegevens) of via ons contactformulier onder vermelding van het lidmaatschapsnummer. Opzeggen kan op ieder gewenst moment.

 

Verhuizing
Gaat u verhuizen en heeft uw abonnement een langere looptijd? Vraag dan bij de klantenservice een overschrijvingsformulier, waarmee u naar de bibliotheek in de andere woonplaats kunt gaan. Een aantal bibliotheken nemen de looptijd van het abonnement over.

 

 

 

Zoeken

Catalogus

wise searchbar

Openingstijden

Centrum

maandag 13.30 - 17.00
dinsdag 10.30 - 17.00
woensdag 10.30 - 17.00
donderdag 10.30 - 17.00
vrijdag 13.30 - 20.00
zaterdag 10.30 - 15.00

  

Adresgegevens Centrum:
Waalstraat 100
3131 CS Vlaardingen
Tel: (010) 434 3222

  

logo VLD bruist met vaandel groen2def 125

 

Volg ons: