De AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) is met ingang van 25 mei 2018 van kracht geworden. Daarmee hebben bibliotheekleden meer rechten gekregen zoals het recht op inzage, wijziging en verwijderen van de in het bibliotheeksysteem en in de administratie opgenomen persoonsgegevens. Deze rechten zijn opgenomen in de privacyverklaring.

De gegevens die de Bibliotheek Vlaardingen langs deze website van u ontvangt, worden opgenomen in de bestanden van de Bibliotheek Vlaardingen. Zij dienen uitsluitend om u de door u gevraagde informatie te verstrekken en om onze dienstverlening aan u te verbeteren.

afbeelding 1 button

In de browser blijft een kleine button 'privacyinstellingen’ staan zodat u altijd in de gelegenheid bent om uw toestemming in te trekken.

afbeelding 2 button