luisterboekenpreskast cds

Er zijn verschillende soorten luisterboeken: soms lezen schrijvers zelf het door hun geschreven verhaal voor. Soms lezen bekende acteurs boeken voor en soms onbekende Nederlanders. Daarnaast zijn er verschillende genres: bijvoorbeeld korte verhalen, oorlogsromans, detectives, thrillers of romantische verhalen.

Gratis lenen
Bij het standaard- en sterabonnement is het lenen van een luisterboek inbegrepen en dus gratis. In alle vestigingen van de Bibliotheek Vlaardingen staat een collectie luisterboeken. In de betreffende kast staat een doosje met daarop de titel en in het kort een beschrijving van het verhaal. Ook is vermeld wie de voorlezer is.

Als u een mooi luisterboek gekozen heeft, gaat u naar de klantenservice. Daar worden de cd-schijfjes erbij gezocht en aan u uitgeleend. U heeft geen speciale apparatuur nodig om de luisterboeken af te spelen. Het kan in elke cd-speler. Sommige mensen die veel met de auto reizen, gebruiken luisterboeken om die tijd aangenaam door te brengen. Anderen vinden het heerlijk om een halfuurtje voor het slapengaan voorgelezen te worden. Kortom: er zijn mogelijkheden genoeg om te genieten van een luisterboek.

Nog nooit een luisterboek geleend? Kom eens kijken welke luisterboeken we hebben. Er zijn vele soorten; er is vast iets van uw gading bij.

LuisterBieb
Tip: zie ook het luisteraanbod van LuisterBieb op onlinebibliotheek.nl

Let op: lees ook de handleiding voor het registreren en inloggen bij de LuisterBieb.