Cursus Windows 10

Leer de basis van Windows 10 kennen, zoals mappen en bestanden beheren in Windows verkenner, het gebruiken van apps, te internetten en te mailen.

Schaakmiddagen voor jong en oud

Kinderen en volwassenen zijn van harte welkom om een potje te schaken. Schaken is een leuke creatieve denksport en het maakt je slim.

Woensdag 11 en 25 september is er weer een schaakmiddag! 

Cursus starten met de iPhone

In deze cursus leer je omgaan met je iPhone. Alles om de basis van dit apparaat onder de knie te krijgen, komt in deze driedelige cursus aan bod. Zoals de bediening van de iPhone, bellen, sms’en, apps downloaden en installeren, het gebruik van apps en het aanpassen van enkele (persoonlijke) instellingen.

Appeltje-eitje?!

Een steeds groter deel van ons leven en werk verloopt via digitale kanalen. Digitalisering heeft zowel positieve als negatieve effecten op het functioneren van de samenleving.
Ook ontstaan door digitalisering nieuwe kwetsbaarheden, zoals informatieveiligheid, cybercriminaliteit en de digitale kloof tussen mensen die wel en die niet profiteren van de digitale technologie. 

Kidsvoorleesclub 2019

Voorlezen maakt alles leuker en helemaal in de Kidsvoorleesclub. En die is op woensdagmiddag 11 september.  

De Kidsvoorleesclub is voor kinderen van 3 tot 7 jaar. We lezen voor en praten met de kinderen over het boek, we zingen en knutselen. Elke keer is het weer een verrassende middag.

Ouders of begeleiders kunnen gewoon bij de Kidsvoorleesclub aanwezig zijn.