Met ingang van 16 augustus 2018 is het voor alle bibliotheekleden niet meer mogelijk om in te loggen met de pincode
(= geboortedag + maand, bestaande uit 4 karakters). Dit geldt dus ook voor kinderen tot 8 acht jaar. De reden is dat de pincode niet voldoet aan de huidige veiligheidseisen.
Dat betekent dat u voor het inloggen om bijvoorbeeld te verlengen en te reserveren een wachtwoord nodig heeft.

Geen wachtwoord? Klik dan op 'Wachtwoord vergeten?'. U ontvangt dan een mail met een standaard wachtwoord. Dit standaard wachtwoord dient u na inloggen te wijzigen in een eigen wachtwoord.

Waaraan moet een wachtwoord voldoen?
Deze moet 8 of meer tekens bevatten met minstens 1 hoofdletter, 1 kleine letter, 1 cijfer en 1 teken zoals
bijvoorbeeld: !@$%^*()<>?
Bibliotheekleden die al een wachtwoord hebben hoeven deze niet te wijzigen.

Tip: Voer ook een gebruikersnaam in plaats van het lenersnummer in. Dat is gemakkelijker te onthouden. Dat kan via ‘Mijn menu/verlengen’ > mijn gegevens.
De gebruikersnaam kiest u zelf en is altijd zelf te wijzigen.
Het mogen hoofdletters, kleine letters, cijfers of andere tekens zijn; zonder spaties.

Let op: het inloggen is hoofdlettergevoelig, er wordt onderscheid gemaakt tussen hoofdletters en kleine letters.

de Bibliotheek Wise app
Als u de Bibliotheek Wise app gebruikt hoeft u niet naar de bibliotheeksite om een wachtwoord in te voeren.

• Open de app en klik op Menu.
  • Kies 'Mijn gegevens' en open 'Inloggegevens'. Nu kunt u een wachtwoord en eventueel ook een gebruikersnaam invoeren.

Lees meer over de Bibliotheek Wise App.

NB. voor het aanvragen van materialen bij andere bibliotheken geldt voorlopig nog wel de combinatie lenersnummer/pincode.

De pincode blijft ook bestaan bij gebruik van de betaalautomaat in de bibliotheek.

Neem bij problemen contact op met de klantenservice van de bibliotheek, telefoon: 010-4343222 of maak gebruik van ons contactformulier (graag onder vermelding van uw lenersnummer).