kliktiklogo 150pixDigitale vaardigheden worden steeds belangrijker. Steeds meer zaken worden met de computer en het internet geregeld.

Mensen met weinig of geen computerervaring leren met Klik & Tik om te gaan met de computer en het internet. Toegang is gratis na aanmelden.

 

 

De cursus wordt gegeven in de centrale bibliotheek, Waalstraat 100.

 

Aanmelden 

Wilt u meer informatie of wilt u zichzelf opgeven? Of is in uw familie- en/of kennissenkring iemand geïnteresseerd? Neem dan contact op met onze medewerkers. U kunt ook gebruik maken van ons contactformulier.

 

Meer over de programma's

 • Klik&Tik. De basis

Wilt u graag meer met de computer doen, maar weet u niet goed hoe het werkt? Dan is 'Klik & Tik. De basis' iets voor u. We beginnen bij het begin. En dan gaan we stap voor stap verder.
De filmpjes laten zien hoe het werkt en daarna kunt u zelf gaan oefenen.  

 • Klik&Tik. Het internet op

Wilt u iets kopen, informatie krijgen, een vakantie boeken, uw bankzaken regelen, het gaat allemaal en steeds vaker via het internet. 'Klik & Tik. Het internet op' helpt u de weg te vinden op het internet. U leert zoeken op internet en websites bekijken, het schrijven van een e-mail en hoe u bestanden kunt 'downloaden'. 

 • Klik&Tik. Samen op 't web

Wat zijn sociale media (zoals bijvoorbeeld Facebook, LinkedIn, Twitter). En wat kunt u ermee? Bij 'Klik & Tik Samen op ’t web' krijgt u antwoord op deze vragen.

U leert hoe sociale netwerksites werken, hoe u een profiel aanmaakt. U leert contact te maken en te reageren. Dat is handig want sociale media worden steeds belangrijker.

   

 

Cursusdagen januari-juni 2019:

 • Vrijdagochtend van 9.30-11.30 uur: 
  1, 8, 15, 22 februari
  29 maart, 5, 12, 19 april
  7, 14, 21, 28 juni

 • Donderdagavond van 19.00-21.00 uur:
  10, 17, 24, 31 januari
  14, 21, 28 maart en 4 april

 • Maandagochtend van 9.30-11.30 uur:
  6, 13, 20, 27 mei