Doe mee met het Tabletcafe

tabletcafe groenecirkel 320pix

Heeft u vragen over uw tablet of smartphone? Wilt u daarvan de instellingen verbeteren? Vindt u het leuk om samen met andere tabletbezitters leuke apps te ontdekken en tips en trucs te delen? Dan is het Tabletcafé wat voor u. Heeft u zelf nog geen tablet, maar wilt u het wel eens uitproberen?
De bibliotheek heeft er altijd eentje liggen die u kunt gebruiken. Mocht u vragen hebben over uw laptop dan bent u eveneens van harte welkom. 

Toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.  

Klik & Tik

 

kliktiklogo 150pixDigitale vaardigheden worden steeds belangrijker. Steeds meer zaken worden met de computer en het internet geregeld.

Mensen met weinig of geen computerervaring leren met Klik & Tik om te gaan met de computer en het internet. Toegang is gratis na aanmelden.

 

 

Computercursus Digisterker-werken met de e-overheid

digisterker logo

De cursus Digisterker leert u omgaan met het e-loket van de overheid en bestaat uit 3 dagdelen. Het is gratis na aanmelden.  

Nieuwe cursusdagen zullen zo spoedig mogelijk bekendgemaakt worden.  

Inloopspreekuren

Klik vrijwilligers Vlaardingen logo

KLiK Vrijwilligers Vlaardingen

KLiK Vrijwilligers Vlaardingen, voorheen Het Servicepunt Vrijwilligers is gevestigd
in de Waalstraat 102. 

Meer informatie: www.vlaardingen.nl/klik  

 

 

 

 

  

Logo Nederlandse vereniging voor autisme De Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) houdt iedere 2e donderdag van de maand haar koffie-ochtend/spreekuur in de medialounge van de centrale bibliotheek, Waalstraat 100. Iedereen met vragen over autisme kan daar terecht tussen 10.30 – 12.00 uur bij de vrijwilliger(s) van de NVA.