Aznavour

Onder de titel 'Hommage à Charles Aznavour' geeft Pieter Steehouwer op dinsdagavond 26 februari een lezing over de beroemde chansonnier Charles Aznavour.   

Als docent Franse taal en letterkunde heeft Pieter Steehouwer altijd grote belangstelling gehad voor het Franse chanson. Daarom geeft hij er regelmatig lezingen over. Hij hoopt daarmee ook bij anderen de interesse hiervoor te vergroten. 

 

meininger 150pixNelie Meininger geeft in de centrale bibliotheek, Waalstraat 100, een workshop Bob Ross landschap in olieverf.

'Iedereen gaat naar huis met een prachtig schilderij, de meeste mensen kunnen ook niet geloven dat ze het zelf gemaakt hebben, dus iedereen is Happy' vertelt Nelie. 

De workshop 18 februari is vol. Een nieuwe datum is gepland op maandag 8 april. 

tabletcafe groenecirkel 320pix

Heeft u vragen over uw tablet of smartphone? Wilt u daarvan de instellingen verbeteren? Vindt u het leuk om samen met andere tabletbezitters leuke apps te ontdekken en tips en trucs te delen? Dan is het Tabletcafé wat voor u. Heeft u zelf nog geen tablet, maar wilt u het wel eens uitproberen?
De bibliotheek heeft er altijd eentje liggen die u kunt gebruiken. Mocht u vragen hebben over uw laptop dan bent u eveneens van harte welkom. 

Toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.  

 

digisterker logoHet aanvragen van huurtoeslag, het doorgeven van een verhuizing, bijna alle overheidszaken regelt u tegenwoordig via internet en met een DigiD.

De cursus Digisterker leert u omgaan met het e-loket van de overheid en bestaat uit 3 dagdelen. Het is gratis na aanmelden.  

 

kliktiklogo 150pixDigitale vaardigheden worden steeds belangrijker. Steeds meer zaken worden met de computer en het internet geregeld.

Mensen met weinig of geen computerervaring leren met Klik & Tik om te gaan met de computer en het internet. Toegang is gratis na aanmelden.

 

 

tablet

Meer weten over de iPad en alle mogelijkheden leren kennen en oefenen?

Doe dan mee met de iPad-cursus van de bibliotheek.  

 

 

boekomslag Starten met Samsung GalaxyIn drie lessen van twee uur leert u onder andere om de Samsung Galaxy te bedienen: internetten, 
e-mailen, apps installeren, gebruiken en beheren.

Dit alles onder het motto: 'Leer uw tablet beter kennen'.

 

Zoeken

Openingstijden

Volg ons: