Voortgezet onderwijs

groepsontvangstJaarprogramma Voortgezet Onderwijs: wie vrij leest, scoort beter.

 

Wie veel leest, scoort beter op school. De bibliotheek biedt een divers aanbod aan producten om het lezen en mediawijsheid te stimuleren.

Met onze programma's ondersteunt de bibliotheek het onderwijs op het gebied van leesbevordering, informatievaardigheden en mediawijsheid.

 

De bibliotheek biedt nieuwe programma's, omdat er ieder jaar nieuwe, interessante programma's op de markt komen. En er zijn vernieuwde programma's omdat de bibliotheek ieder jaar elk onderdeel evalueert en aanpast.

Zo wordt het aanbod steeds meer afgestemd op de wensen van het onderwijs en bereiken we met elkaar steeds beter de doelstellingen. Er is een voor diverse klassen en niveaus aangepast programma, waar de Bibliotheek Vlaardingen hoopt u mee van dienst te kunnen zijn.

 

Naast het aanbod van educatieve programma's is het voor onderwijsinstellingen mogelijk om medewerkers van de bibliotheek in te schakelen voor het geven van workshops op het gebied van 'het belang van lezen', leesbevordering, leesplezier, collecties etc. etc. Wellicht een leuk idee voor een informatie- ouderavond of een teamoverleg? Heeft u vragen hierover, neem gerust contact op, dan bekijken we de mogelijkheden.

Wilt u meer informatie over onze diensten? Maak dan gebruik van ons contactformulier.

 

(Foto: Marjon Story)